• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Nieuwkuijk

Lekkageschade in Nieuwkuijk direct verholpen

Een ernstige daklekkage in Nieuwkuijk? Van Gulik Dak en Totaalonderhoud kan uw probleem direct verhelpen. U kunt ons 24/7 bereiken en wij zijn dan ook flexibel inzetbaar. Tevens beschikken wij over ruim 10 jaar ervaring, waardoor wij echt vakwerk leveren. Onze experts zullen niet vertrekken voordat uw daklekkage is opgelost en u 100% tevreden bent. Voor spoedklussen zoals stormschade of lekkageschade, kunt u onze vakmannen tevens in Nieuwkuijk inschakelen.

Geef uw daklekkage aan

Uw daklekkage in Nieuwkuijk geeft u eenvoudig bij ons aan. U kunt ons 24/7 bellen. Ook voor lekkageschade of stormschade. Wij sturen binnen 24 uur een expert om de bron en schade ter plaatse te bekijken. Door een camera inspectie te gebruiken, zien wij snel waar de lekkage zich bevindt. Nadat wij het lek hebben gedetecteerd, wordt de daklekkage snel en op een zorgvuldige wijze verholpen. Dit doen wij geheel volgens de gestelde normen, waarbij wij uw wensen voorop hebben staan.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Stormschade in uw woning

Heeft u stormschade in uw woning in Nieuwkuijk? Zet ook dan onze professionals direct in. Wanneer u ons belt, zijn wij snel ter plaatse om een dakinspectie te verrichten. Het kan zijn dat u een daklekkage heeft, of een ander lek. Eenmaal de oorzaak vastgesteld, wordt de stormschade geheel opgelost door onze professionals. Wij garanderen hierbij ook dat er geen verdere schade aan uw dak in Nieuwkuijk zal ontstaan.

stormschade
lekkage

Help, ik heb waterschade

Waterschade gaat vaak samen met een daklekkage. Is dit het geval, dan dient u de schade zo snel mogelijk te laten verhelpen. Zo zal er niet nog meer schade worden aangericht. Zet u ons in voor deze spoedklussen, dan staan wij altijd snel bij u voor de deur om het lek te detecteren. Wij maken hierbij ook foto’s van de lekkageschade. Zo weet u precies hoe groot de schade is. Vervolgens bieden wij een offerte aan voor de waterschade die wij hebben aangetroffen. Is het een verzekeringskwestie, dan kunt u de offerte aan uw verzekeraar overhandigen. Bent u akkoord met onze offerte, dan wordt de waterschade in uw woning in Nieuwkuijk snel ongedaan gemaakt.

Schakel ons nu in voor uw daklekkage in Nieuwkuijk

Wilt u voor uw daklekkage in Nieuwkuijk direct een expert inschakelen? Of heeft u hulp nodig bij het verhelpen van lekkageschade of stormschade? Neem dan direct contact op voor deze spoedklussen met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Bel ons via: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Uw daklekkage in Nieuwkuijk lossen wij vervolgens vakkundig op!