• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Over ons

Maak kennis met Dak en Totaalonderhoud van Gulik

Wij zijn het adres voor dakinspecties en meer. In 2012 is eigenaar Kevin begonnen met zijn eigen bedrijf, gemaand Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Dit bedrijf is opgericht om zich te onderscheiden van concurrenten. Er is hard gewerkt om het bedrijf op te bouwen. Al het harde werk heeft beloond! Van Gulik Dak en Totaalonderhoud is nu een goedlopend bedrijf met 7 man in dienst. Onze experts beschikken over ruim 10 jaar ervaring, waardoor u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit voor uw klus. 100% tevredenheid is ons streven.

Dakbekleding

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan diensten, zoals een dakinspectie of dakgootservice. Wij bieden ook het reinigen van dakkappelen en lood. Door weersinvloeden kan lood na jaren dunner worden. Dak en Totaalonderhoud van Gulik maakt het graag voor u.

Zet ons direct in voor uw dak en totaalonderhoud

Wilt u ons inzetten voor uw dakonderhoud? Of om uw stormschade of lekkageschade ongedaan te maken? Zet dan de professionals van Van Gulik Dak en Totaalonderhoud in en bel snel naar: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij komen dan snel bij u langs.

Grote lekkage opgelost

5,0 score

Vandaag iedereen blij met regen behalve ik. Grote lekkage dakkappel. Kevin v Gulik gebeld. Deze kwam binnen 2 uur. Bleek dakpan verschoven. Door Kevin in orde gemaakt. Probleem opgelost. Top dat hij zo snel kon komen om het op te lossen. Nu kan ik ook genieten van de regen

Ik zou van Gulik zeker aanraden

5,0 score

Hele fijne service! Groupon deal gekocht omdat we een lekkage hadden door (we dachten verstopte dakgoten). Volle agenda, maar ze hebben ons er toch tussen weten te zetten. Hele aardige vakman die dakgoten heeft schoongemaakt. Nu nog even een hoosbui afwachten of dat de lekkage verholpen heeft. Maar buiten dat, zou ik van Gulik zeker aanraden. Wij hebben meteen een jaarabonnement afgesloten, zodat we ieder jaar schone dakgoten hebben.

Sympathieke vakmensen

5,0 score

Sympathieke vakmensen. Ze denken met je mee!! Lekkageprobleem krijgt prioriteit in de planning! Professionele uitvoering. Deskundig ,eerlijk en betrouwbaar. Top Service en klantgericht!

Zeer tevreden

4,0 score

Reparatie ziet er goed uit. Ook zeer tevreden over de collega’s die het werk hebben uigevoerd. Zeer netjes en aardig.

Een heel goed bedrijf

5,0 score

Een heel goed bedrijf. Tot nu toe geen klachten over de werkzaamheden & service. Hele nette en vriendelijke mensen. Komen op tijd….en wanneer dat niet lukt door omstandigheden worden we netjes gebeld. Twee dagen geleden hebben ze onze dak gedaan.