• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Over ons

Maak kennis met Dak en Totaalonderhoud van Gulik

Wij zijn het adres voor dakinspecties en meer. In 2012 is eigenaar Kevin begonnen met zijn eigen bedrijf, gemaand Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Dit bedrijf is opgericht om zich te onderscheiden van concurrenten. Er is hard gewerkt om het bedrijf op te bouwen. Al het harde werk heeft beloond! Van Gulik Dak en Totaalonderhoud is nu een goedlopend bedrijf met 7 man in dienst. Onze experts beschikken over ruim 10 jaar ervaring, waardoor u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit voor uw klus. 100% tevredenheid is ons streven.

Dakbekleding

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan diensten, zoals een dakinspectie of dakgootservice. Wij bieden ook het reinigen van dakkappelen en lood. Door weersinvloeden kan lood na jaren dunner worden. Dak en Totaalonderhoud van Gulik maakt het graag voor u.

Zet ons direct in voor uw dak en totaalonderhoud

Wilt u ons inzetten voor uw dakonderhoud? Of om uw stormschade of lekkageschade ongedaan te maken? Zet dan de professionals van Van Gulik Dak en Totaalonderhoud in en bel snel naar: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij komen dan snel bij u langs.

Monique Driessen

5,0 score

Goede werkzaamheden verricht. Plat dak vernieuwd. Ziet er netjes uit. Erg vriendelijke en professionele mannen!! Waren netjes op tijd. Hebben nog extra werkzaamheden verricht tegen een goede prijs. We kunnen er weer 25 jaar tegen………, hoop ik.

Annegien Willemsen

5,0 score

We hebben dit bedrijf via social deal leren kennen voor een dakinspectie. Deze verliep prima en de kleine reparatie werd goed uitgevoerd. Om deze reden hebben we ze opnieuw ingehuurd voor een 2e klus en ook deze is netjes, volgens afspraak en kwalitatief goed verlopen voor een prima prijs.