• 24/7 service
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Vakkundig en betrouwbaar
 • Expert en professioneel
 • Gegarandeerd tevredenheid
 • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Dakgoten

Laat uw dakgoot repareren door ons

Wilt u uw dakgoten laten repareren of schoonmaken? Draag deze klus dan over aan Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Met meer dan 10 jaar ervaring, beschikken wij over de nodige expertise om uw zinken, kunststof of koperen dakgoten met succesvol te repareren. U kunt ons 24/7 inzetten, wat maakt dat wij vrij flexibel zijn. 100% klanttevredenheid is onze missie. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat uw dakgoten er straks weer geheel als nieuw uitzien.

Uw dakgoten weer zo goed als nieuw

De dakgoten van uw koophuis of bedrijf hebben door wisselende weersomstandigheden vaak wel wat te verduren. Hierdoor kan er slijtage of schade ontstaan. Gelukkig kunnen wij uw dakgoten van zink, koper en kunststof snel en vakkundig repareren. Wij vertellen u graag welke diensten wij voor u kunnen verrichten rondom dakgoten. Heeft u met spoed een dakgoot reparatie nodig? Bel ons dan direct op 085 070 3426.

Waarom van Gulik?

 • 24/7 bereikbaar
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Vakkundig en betrouwbaar
 • Experts in dakgoot reparatie
 • 100% tevredenheid gegarandeerd
 • Alle soorten dakgoten mogelijk. Zink, kunststof of koper
dakreparatie

Kilgoten

Wanneer u uw dakgoot van zink, koper of kunststof wenst te herstellen, kunt u er ook voor kiezen om kilgoten te laten plaatsen. Deze koppelt twee stukken dak aan elkaar en is in diverse maten verkrijgbaar. Het is een geschikte toepassing voor schuine daken, waarbij het regenwater goed wordt afgevoerd. Ook heeft u hierdoor minder kans op lekkages. Van Gulik onderhoud heeft ruime ervaring in het repareren van dakgoten met kilgoten.

Een dakdekker nodig?

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Maatwerk dakgoten

Wij leveren tevens maatwerk dakgoten. Wenst u een dakgoot van zink of koper? Of hebben kunststof dakgoten uw voorkeur? Er zijn diverse mogelijkheden. Wij maken uw dakgoot geheel op maat en zorgen voor een mooie afwerking van uw dak. Dit doen wij op een vakkundige en zorgvuldige wijze. Hierbij staan uw wensen geheel centraal. Voor een maatwerk dakgoot kunt u gerust contact met ons opnemen via het formulier onderaan de website.

dakgoten-van-gulik

Dakgoten schoonmaken of repareren

Dakgoten hebben geregeld een reiniging en soms zelfs een reparatie nodig. Soms kan er iets mankeren aan uw dakgoot van zink, koper of kunststof. De dakgoot slibt dicht, zit vol met bladeren of er bevindt zich een heus vogelnest in. Onze professionals kunnen uw dakgoot schoonmaken en van het gewenste onderhoud blijven voorzien. Ook kunnen wij deze repareren middels EPDM, loodband of een coating.

Zet ons direct in voor uw dakgoot reparatie

Wenst u ons voor uw dakgoot reparatie in te schakelen? Wilt u uw dakgoot van zink, koper of kunststof het liefst direct laten onderhouden, schoonmaken of repareren? Dan is dit zeker mogelijk. Bel direct naar Van Gulik Dak en Totaalonderhoud via: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij leveren professioneel vakwerk voor diverse dakgoten.