• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Stormschade

Uw stormschade snel verholpen

Heeft u schade door een hevige storm? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Wij zijn 24/7 in te zetten voor een repareren van uw stormschade. Onze experts beschikken over ruim 10 jaar ervaring, waardoor u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit voor uw klus. 100% tevredenheid is ons streven en wij zullen dan ook niet vertrekken voordat uw stormschade op een zorgvuldige wijze verholpen is. Neem snel contact op met onze experts en maak een afspraak.

stormschade

Dakschade door de storm

Heeft u te maken met schade aan uw dak of dakpannen door de storm? Ook dan kunnen wij binnen 24 uur bij u aanwezig zijn. Hierbij zal een uitgebreide dakinspectie worden verricht. Zo ontdekken wij stormschade van aan het dak snel. Wij gaan hierbij altijd zorgvuldig te werk. Vervolgens zorgen onze experts er met de juiste vakkundigheid voor dat uw stormschade straks verleden tijd is. U zit er gegarandeerd al snel weer droog bij.

Met spoed een dakdekker nodig?

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Flinke stormschade aan dak, meld het direct

Als er schade aan uw dak ontstaan door een hevige storm, kunt u dit direct bij ons melden. Niet alleen zijn wij 24/7 bereikbaar, wij kunnen binnen 24 uur een vakman naar u toesturen om de stormschade aan het dak of schade aan dakpannen direct te repareren. Eerst voeren wij een dakinspectie uit, wat vaak met camera-inspectie gebeurt. Nadat wij de dakschade hebben opgespoord, zal de stormschade aan het dak direct door onze vakmensen onder handen worden genomen. Vakkundig, snel en volgens de juiste eisen.

stormschade

Zet ons direct in voor uw dakschade door storm

Wilt u ons direct inzetten om de stormschade aan het dak te repareren? Of om lekkageschade ongedaan te maken? Zet dan de professionals van Van Gulik Dak en Totaalonderhoud in en bel snel naar: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij komen dan snel bij u langs om de schade vakkundig op te lossen.