• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Zaltbommel (De Vergt)

Alles voor uw schoorsteen in Zaltbommel (De Vergt)

Wenst u een goednieuwe schoorsteen in Zaltbommel (De Vergt)? Van Gulik Dak en Totaalonderhoud zorgt hiervoor. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in huis, waardoor wij professionals in ons vakgebied zijn. U kunt ons 24/7 inschakelen. Niet alleen voor onderhoud of renovatie, maar ook voor schoorsteenvegen. Wij staan voor vakwerk en gaan niet weg voordat u 100% tevreden bent. Zet ons snel voor uw schoorsteen in Zaltbommel (De Vergt) in.

Lood van de schoorsteen vernieuwen

Uw schoorsteen in Zaltbommel (De Vergt) gaat nog jaren mee als u ervoor kiest het lood te vernieuwen. Door de jaren heen splijt het lood. Dit maakt dat onderhoud en renovatie op den duur zeer gewenst is. Laat u uw schoorsteen tijdig door een expert nakijken, dan voorkomt u een nare lekkage. Wanneer wij nieuw lood op uw schoorsteen aanbrengen, zal dit jarenlang als bescherming dienen. Ook het schoorsteenvegen kunnen wij voor u verrichten. Wij zullen hierbij altijd vakkundig te werk gaan, waarbij we de nodige zorgvuldigheid in acht nemen.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

schoorsteen-onderhoud

Schoorsteen onderhoud en renovatie

Uw schoorsteen onderhoud en renovatie in Zaltbommel (De Vergt) is bij ons in goede handen. Met een onderhoudsbeurt steekt u uw schoorsteen weer in een nieuw jasje. Wij kunnen voor u de bovenplaat vernieuwen, alsmede de schoorsteen opnieuw voegen. Ook kunt u bij onze professionals terecht voor een impregnatie van uw schoorsteen, schoorsteenvegen of het laten verwijderen van algen. Zo zorgen wij ervoor dat u straks weer jarenlang van uw schoorsteen in Zaltbommel (De Vergt) geniet.

Schoorsteen kappen

Ook schoorsteen kappen kunt u laten plaatsen bij het onderhoud of de renovatie van uw schoorsteen. Door uw schoorsteen van een kap te voorzien, blijft de ventilatie goed en blijft de schoorsteen beschermd tegen vogelnesten en regenval. Wij kunnen u voor uw schoorsteen in Zaltbommel (De Vergt) onderstaande kappen aanbieden:

  • Regenkap
  • Kraaienkap
  • Rotorvent
  • Firemaster
  • Aspirotor

Indien u meer informatie wenst over betreffende kappen, dan voorzien onze professionals u graag van een gedegen advies.

schoorsteen-reparatie

Zet ons voor uw schoorsteen in Zaltbommel (De Vergt) in

Wenst u ons direct voor uw schoorsteen in Zaltbommel (De Vergt) in te zetten? Behoeft uw schoorsteen renovatie of onderhoud? Of het schoorsteenvegen uitbesteden? Neem dan nu contact op met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Bel: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij zullen uw schoorsteen in Zaltbommel (De Vergt) van vakkundig onderhoud voorzien.