• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Waalwijk

Onderhoud en renovatie voor uw schoorsteen in Waalwijk

Bent u van plan uw schoorsteen in Waalwijk te laten renoveren? Zet dan de experts van Van Gulik Dak en Totaalonderhoud in. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in huis, en daarmee veel expertise in ons vakgebied. U kunt ons 24/7 flexibel inzetten. Of u nu onderhoud of een renovatie voor uw schoorsteen wenst, of ons in wilt zetten voor het schoorsteenvegen. Wij gaan voor kwaliteit en vertrekken niet voordat de klus naar 100% tevredenheid is afgerond. Zet ons nu in voor het onderhoud of de renovatie van uw schoorsteen in Waalwijk.

Waar vakwerk

Bij het onderhoud of de renovatie van uw schoorsteen in Waalwijk, kunt u waar vakwerk verwachten. Wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Onze experts kunnen de schoorsteen opnieuw voegen, maar ook de bovenplaat van de schoorsteen vernieuwen. Ook kunt u ons inschakelen voor het impregneren van de schoorsteen, alsmede schoorsteenvegen en het verwijderen van algen. Zo bieden wij u totaalservice voor uw schoorsteen.

schoorsteen-onderhoud

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Dakbekleding

Vernieuwen van het lood

Het vernieuwen van het lood van uw schoorsteen in Waalwijk is ook een klus die wij op ons kunnen nemen. Iedere schoorsteen slijt na verloop van de jaren. Kiest u ervoor om de schoorsteen tijdig van onderhoud of een renovatie te voorzien, dan sluit u daarmee lekkages uit. Zet daarom ook onze experts in voor het vernieuwen van het lood. Hierbij leveren wij altijd een kwalitatief eindresultaat op. Wenst u ook een lood vernieuwing van uw schoorsteen in Waalwijk? Neem dan contact op.

Schoorsteen kappen

Schoorsteen kappen kunnen veel voor uw schoorsteen doen. Wat dacht u van het bieden van extra bescherming? Met een kap voor uw schoorsteen in Waalwijk, blijft de schoorsteen goed geventileerd. Ook is deze beschermd tegen vogelnesten en regenval. Wij brengen de kap zorgvuldig op uw schoorsteen aan. U heeft bij ons de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Rotorvent
  • Aspirotor
  • Regenkap
  • Firemaster
  • Kraaienkap

Iedere kap heeft interessante eigenschappen. Onze adviseur vertelt u graag welke kap het beste bij uw schoorsteen past, waarbij wij ook uw wensen meenemen.

schoorsteen-reparatie

Bel nu voor uw schoorsteen in Waalwijk

Wilt u uw schoorsteen in Waalwijk van renovatie of onderhoud voorzien? Wenst u het schoorsteenvegen uit te besteden? Of heeft u vragen? Bel dan nu naar Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. U kunt ons bellen via: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij zullen vervolgens uw schoorsteen in Waalwijk van perfect onderhoud voorzien.