• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Vlijmen

Professionele service voor uw schoorsteen in Vlijmen

Wilt u uw schoorsteen in Vlijmen onderhouden of van een renovatie voorzien? Van Gulik Dak en Totaalonderhoud levert professionele service. Met ruim 10 jaar ervaring, zijn wij inmiddels experts in ons vakgebied. En wist u dat wij 24/7 inzetbaar zijn? Of u nu renovatie of onderhoud wenst te laten uitvoeren, wij staan voor u klaar. Ook indien het schoorsteenvegen of een impregnatie van de schoorsteen betreft. Maakt u, net als vele anderen, ook de keuze om ons in te schakelen voor uw schoorsteen in Vlijmen?

Vernieuwing van lood

Het vernieuwen van het lood van uw schoorsteen in Vlijmen is zeer van belang. De reden hiervoor is dat de schoorsteen met de jaren slijt. Dit maakt tijdig onderhoud of een renovatie aan de orde. Bij het niet op tijd laten nakijken van uw schoorsteen, kan het zijn dat er lekkages optreden. Maak daarom de keuze om het lood te laten vernieuwen door onze professionals. Hierbij kunnen wij ook het schoorsteenvegen op ons nemen. Dit doen wij op een geheel zorgvuldige en vakkundige wijze.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

schoorsteen-onderhoud

Onderhoud en renovatie

Ook het onderhoud en de renovatie van uw schoorsteen in Vlijmen ligt bij ons in vakkundige handen. Wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit wanneer wij uw schoorsteen van een onderhoudsbeurt voorzien. Onze experts kunnen de schoorsteen opnieuw voegen of de bovenplaat van een vernieuwing voorzien. Ook kunt u uw schoorsteen laten impregneren, algen laten verwijderen of ons inzetten voor het schoorsteenvegen. Onze experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Schoorsteen kappen

Een kap voor de schoorsteen, zorgt ervoor dat deze optimale bescherming geniet. Onze professional kan deze eenvoudig en snel bij u in Vlijmen plaatsen. U zorgt hiermee voor een juiste ventilatie van de schoorsteen. Ook zal de schoorsteen beschermd blijven tegen een regenval of vogelnesten. De volgende kappen bieden wij aan:

  • Regenkap
  • Rotorvent
  • Aspirotor
  • Kraaienkap
  • Firemaster

Wilt u meer weten over de diverse kenmerken van deze kappen? Onze adviseur geeft u graag antwoord op uw vragen, zodat u tot de beste keuze kunt komen.

schoorsteen-reparatie

Schakel ons in voor uw schoorsteen in Vlijmen

U wenst voor uw schoorsteen in Vlijmen professioneel onderhoud of een renovatie? Of ons inzetten voor schoorsteenvegen? Bel dan snel met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Dit doet u middels:085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse om uw schoorsteen in Vlijmen te onderhouden of renoveren.