• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Nieuwkuijk

Totaalservice voor uw schoorsteen in Nieuwkuijk

Uw schoorsteen in Nieuwkuijk renoveren? Dan is Van Gulik Dak en Totaalonderhoud de aangewezen specialist. Ons bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring en staat bekend als professioneel. U kunt ons 24/7 inschakelen. Of dit nu om renovatie of onderhoud gaat, of ons in wenst te zetten voor het schoorsteenvegen. Wij bieden totaalservice voor uw schoorsteen. Maak direct een afspraak voor de werkzaamheden aan uw schoorsteen in Nieuwkuijk.

Lood vernieuwing

Een lood vernieuwing van uw schoorsteen in Nieuwkuijk is een belangrijk punt in het onderhoud. De schoorsteen zal met de jaren steeds meer slijten, waardoor tijdig onderhoud of een renovatie van belang is. Laat u de schoorsteen op tijd nakijken, dan zal u niet te maken krijgen met akelige lekkages. Kies er daarom ook voor om onze experts in te schakelen voor de lood vernieuwing. Wij kunnen ter plekke ook het schoorsteenvegen voor u verzorgen. Dit doen wij altijd zeer zorgvuldig, waarbij uw wensen voorop staan.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

schoorsteen-onderhoud

Onderhoud en renovatie voor schoorstenen

U kunt ons in Nieuwkuijk ook voor schoorsteen onderhoud en renovatie inzetten. Wanneer wij uw schoorsteen van een onderhoudsbeurt voorzien, kunt u altijd de beste kwaliteit verwachten. Onze professionals kunnen vakkundig de bovenplaat vernieuwen, alsmede de schoorsteen opnieuw voegen. Ook het impregneren van de schoorsteen kunnen wij verrichten, waarbij ook schoorsteenvegen en algen verwijderen een optie is. Vraag onze experts gerust naar de vele mogelijkheden.

Schoorsteen kap

Met een kap voor uw schoorsteen, zorgt u voor extra bescherming. Onze vakmannen kunnen deze eenvoudig op uw schoorsteen in Nieuwkuijk bevestigen. Niet alleen is hiermee een goede ventilatie van de schoorsteen gegarandeerd. Ook biedt de kap bescherming tegen vogelnesten en regenval. U kunt kiezen uit de volgende kwalitatieve schoorsteen kappen:

  • Rotorvent
  • Regenkap
  • Aspirotor
  • Firemaster
  • Kraaienkap

Iedere kap heeft andere eigenschappen. Wilt u hier meer informatie over? Dan staat onze expert u graag te woord met een gedegen advies.

schoorsteen-reparatie

Zet ons voor uw schoorsteen in Nieuwkuijk in

Wilt u ons vandaag nog voor uw schoorsteen in Nieuwkuijk inzetten? Omdat u professioneel onderhoud, renovatie of schoorsteenvegen behoeft? Neem nu contact op met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Bel naar: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij komen dan spoedig langs om uw schoorsteen in Nieuwkuijk van een onderhoudsbeurt te voorzien.