• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Maaspoort (Den Bosch)

Perfecte renovatie voor uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch)

Uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch) renoveren? Bij Van Gulik Dak en Totaalonderhoud bent u, voor zowel het onderhoud als de renovatie van uw schoorsteen, bij de juist expert. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en staan voor hoogwaardig vakwerk. U kunt ons 24/7 bellen en flexibel op uw opdracht zetten. Of dit nu onderhoud, renovatie, schoorsteenvegen of een andere klus rondom de schoorsteen betreft. Wij zullen niet vertrekken eer uw opdracht naar tevredenheid is afgerond. Neem nu contact op voor uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch).

Totaalservice

Wij bieden totaalservice voor uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch). Onder onderhoud en renovatie vallen diensten zoals het vernieuwen van de bovenplaat van uw schoorsteen, het opnieuw voegen van de schoorsteen, schoorsteenvegen, impregnatie en het verwijderen van algen. U kunt erop rekenen dat onze professionals altijd zorgvuldig te werk gaan en een prachtig eindresultaat leveren.

schoorsteen-onderhoud

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Dakbekleding

Lood vernieuwen

Wij kunnen ook het lood van uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch) vernieuwen. Wat dit van belang maakt, is dat de schoorsteen met de jaren zal slijten. Hierdoor wordt deze vatbaarder voor lekkages. Laat u uw schoorsteen echter tijdig controleren en van onderhoud of renovatie voorzien, dan blijft de schoorsteen goed beschermd. Kies daarom ook voor loodvernieuwing van uw schoorsteen en zet onze professionals in. Dan geniet u straks nog jaren van uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch).

Schoorsteenkap

Plaatst u een kap op uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch) dan geniet deze optimale bescherming. U zorgt ervoor dat de ventilatie op orde blijft en de schoorsteen beschermd is tegen vogelnesten en regenval. Wanneer u de keuze voor een schoorsteenkap maakt, kunt u er vanuit gaan dat deze op een vakkundige wijze door onze experts wordt geplaatst. Bij ons heeft u de keuze uit:

  • Regenkap
  • Rotorvent
  • Aspirotor
  • Kraaienkap
  • Firemaster

Wilt u meer weten over de diverse kappen en hun eigenschappen? Vraag het gerust aan onze expert. Hij voorziet u tevens graag van een persoonlijk advies.

schoorsteen-reparatie

Bel voor uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch)

Direct onze professionals voor uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch) inzetten voor onderhoud, renovatie of schoorsteenvegen? Of wenst u meer informatie omtrent de kosten? Bel dan direct naar Van Gulik Dak en Totaalonderhoud via:
085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij komen dan spoedig langs voor uw schoorsteen in Maaspoort (Den Bosch).