• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Kerkdriel

Uw schoorsteen in Kerkdriel weer zo goed als nieuw

Uw schoorsteen in Kerkdriel van renovatie of onderhoud voorzien? Van Gulik Dak en Totaalonderhoud levert waar vakwerk. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en worden geprezen om ons vakmanschap. Ook kunt u ons 24/7 inschakelen. Ideaal wanneer u direct uw renovatie of onderhoud wilt laten uitvoeren. Het schoorsteenvegen, alsmede andere klussen rondom uw schoorsteen, kunnen wij tevens op ons nemen. Uw wensen staan bij ons centraal. Zet u ons ook in voor uw schoorsteen in Kerkdriel?

Lood vernieuwen

Vernieuwt u het lood van uw schoorsteen in Kerkdriel, dan gaat deze nog jaren mee. Alle schoorstenen slijten met de jaren. Hierdoor is onderhoud of een renovatie zeer van belang. Laat u uw schoorsteen niet tijdig nakijken, dan kunt u te maken krijgen met een vervelende lekkage. Kies er daarom voor om lood op uw schoorsteen aan te brengen. Dit zal uw schoorsteen langdurig beschermen. Ook het schoorsteenvegen kunnen wij ter plekke voor u doen. Wij voeren al onze werkzaamheden op een professionele en zorgvuldige wijze uit.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

schoorsteen-onderhoud

Onderhoud en renovatie van kwaliteit

Bij uw schoorsteen onderhoud en renovatie in Kerkdriel kunt u uitgaan van kwaliteit. Voorziet u uw schoorsteen van de juiste onderhoudsbeurt, dan is deze straks vrijwel nieuw. Wij kunnen de bovenplaat vernieuwen en de schoorsteen wederom voegen. Ook een impregnatie van uw schoorsteen, algen verwijderen en schoorsteenvegen zijn klussen die wij graag op ons nemen. Bespreek uw wensen met onze experts.

Schoorsteen kappen

Met schoorsteen kappen zorgt u voor bescherming van uw schoorsteen in Kerkdriel. Ook deze kan onze expert voor u plaatsen. Niet alleen zorgt u voor een goede ventilatie van de schoorsteen. Ook vogelnesten en regenval zullen geen schade aanrichten. U kunt bij ons kiezen uit de volgende kappen:

  • Rotorvent
  • Regenkap
  • Aspirotor
  • Kraaienkap
  • Firemaster

Wenst u meer informatie over deze kappen en hun eigenschappen? Dan staat onze expert u graag te woord met een gedegen advies.

schoorsteen-reparatie

Zet ons direct in voor uw schoorsteen in Kerkdriel

Wilt u uw schoorsteen in Kerkdriel van onderhoud of renovatie voorzien? Of ons inschakelen voor het schoorsteenvegen? Neem dan vandaag nog contact op met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. U kunt ons bellen via:085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij leveren vervolgens waar vakwerk voor uw schoorsteen in Kerkdriel.