• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Hedel

Onderhoud en renovatie voor uw schoorsteen in Hedel

Wilt u uw schoorsteen in Hedel laten renoveren of onderhouden? Dan is Van Gulik Dak en Totaalonderhoud de aangewezen partij. Met ruim 10 jaar ervaring, staan wij bekend om onze professionaliteit. Wij leveren echt vakwerk en zijn 24/7 inzetbaar. Dit geldt niet enkel voor renovatie of onderhoud. Ook voor schoorsteenvegen kunt u ons inschakelen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Maak ook de keuze om ons in te zetten voor uw schoorsteen in Hedel.

Vernieuwen van lood

Wanneer u het lood van uw schoorsteen in Hedel vernieuwt, zal deze nog jaren meegaan. Het lood zal door de jaren heen slijten, waardoor onderhoud of een renovatie benodigd is. Indien u ervoor kiest de schoorsteen tijdig na te laten kijken door een expert, zal u niet met vervelende lekkages te maken krijgen. Het lood wat onze experts op uw schoorsteen aanbrengen, dient als een jarenlange bescherming. Het schoorsteenvegen kunnen wij tevens op ons nemen. Hierbij werken wij altijd snel, zorgvuldig en vakkundig.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

schoorsteen-onderhoud

Topkwaliteit onderhoud en renovatie

Wij leveren topkwaliteit onderhoud en renovatie voor uw schoorsteen in Hedel. Door uw schoorsteen van een onderhoudsbeurt te voorzien, is deze straks weer zo goed als nieuw. Onze experts kunnen de schoorsteen opnieuw voegen en de bovenplaat vernieuwen. Tevens kunnen wij uw schoorsteen vakkundig impregneren, alsmede schoorsteenvegen en algen verwijderen. Met het juiste onderhoud gaat uw schoorsteen in Hedel straks weer jaren mee. Dat wilt u toch ook?

Kappen voor de schoorsteen

Uw schoorsteen in Hedel van een kap voorzien, is tevens een klus die wij op ons kunnen nemen. Door een kap te laten plaatsen, waarborgt u een goede ventilatie van de schoorsteen. Ook beschermt u deze tegen regenval en vogelnesten. Wij hebben de volgende kappen beschikbaar voor uw schoorsteen:

  • Regenkap
  • Rotorvent
  • Kraaienkap
  • Aspirotor
  • Firemaster

Wilt u meer weten over de eigenschappen van deze kappen? Vraag onze expert gerust om een persoonlijk advies.

schoorsteen-reparatie

Schakel ons voor uw schoorsteen in Hedel in

Wilt u ons inschakelen voor uw schoorsteen in Hedel? Omdat deze renovatie of onderhoud behoeft? Of voor het schoorsteenvegen? Dan is Van Gulik Dak en Totaalonderhoud u graag van dienst. Bel nu via: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Uw schoorsteen in Hedel maken wij weer zo goed als nieuw.