• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Drunen

Onderhoud en renovatie voor uw schoorsten in Drunen

Wilt u onderhoud of een renovatie voor uw schoorsteen in Drunen? Dan staat Van Gulik Dak en Totaalonderhoud voor u klaar. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij echte professionals. Wij zijn 24/7 flexibel inzetbaar. Dit zijn wij voor renovatie en onderhoud, maar ook voor schoorsteenvegen en andere klussen rondom de schoorsteen. Wij staan voor kwaliteit en 100% klanttevredenheid. Maak ook een afspraak om uw schoorsteen in Drunen van een onderhoudsbeurt te voorzien.

Lood vernieuwen

Het lood van uw schoorsteen in Drunen vernieuwen doen wij graag voor u. Dit is ook zeer van belang, daar uw schoorsteen met de jaren slijt. Voorziet u de schoorsteen tijdig van onderhoud of een renovatie, dan zal er niet snel een lekkage om de hoek komen kijken. Kies daarom ook voor onze professionals voor uw lood vernieuwing. Ook het schoorsteenvegen kunnen wij ter plekke voor u doen. Wij gaan hierbij altijd zeer vakkundig te werk. Uw wensen staan als vanzelfsprekend bij ons centraal.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

schoorsteen-onderhoud

Onderhoud en renovatie

Zet u ons in voor het onderhoud of de renovatie van uw schoorsteen in Drunen, dan zorgen wij voor een professionele onderhoudsbeurt. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit en kunnen onder andere de bovenplaat van de schoorsteen vernieuwen. Ook kunnen wij de schoorsteen opnieuw voegen, eveneens de schoorsteen impregneren, schoorsteenvegen en algen verwijderen.

Kap voor uw schoorsteen

Laat u een kap op uw schoorsteen in Drunen plaatsen, dan wordt deze extra beschermd. Zo blijft uw schoorsteen goed geventileerd en zullen regenval en vogelnesten geen schade toebrengen. Wij kunnen vakkundig een kap op uw schoorsteen aanbrengen. Hiertoe bieden wij de keuze uit onderstaande kwalitatieve kappen:

  • Rotorvent
  • Aspirotor
  • Regenkap
  • Firemaster
  • Kraaienkap

Elke kap heeft diverse kenmerken. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze experts. Zij staan u graag te woord en geven u indien gewenst ook een persoonlijk advies.

schoorsteen-reparatie

Bel ons voor uw schoorsteen in Drunen

Onze professionals direct voor uw schoorsteen in Drunen inschakelen? Wenst u onderhoud of een renovatie? Of wilt u ons inzetten voor het schoorsteenvegen? Bel dan nu naar Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Dit doet u via: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij zorgen voor optimaal onderhoud voor uw schoorsteen in Drunen.