• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Ammerzoden

Uw schoorsteen in Ammerzoden zo goed als nieuw

Wilt u uw schoorsteen in Ammerzoden vernieuwen? Dan bent u bij Van Gulik Dak en Totaalonderhoud op de juiste plek. Met ruim 10 jaar ervaring beschikken wij over veel expertise binnen ons vakgebied. Niet alleen voor het onderhoud en de renovatie van uw schoorsteen kunt u bij ons terecht, maar ook voor klussen zoals schoorsteenvegen. Wij zijn flexibel in te schakelen en 24/7 bereikbaar. Zet ons direct in voor uw schoorsteen in Ammerzoden.

Lood vernieuwen

Het lood vernieuwen van uw schoorsteen in Ammerzoden is een klus die wij graag op ons nemen. Het lood van de schoorsteen splijt namelijk door de jaren heen. Onderhoud en renovatie is dan ook zeker gewenst. Wanneer u ervoor kiest om de schoorsteen tijdig na te laten kijken, kunt u vervelende lekkages voorkomen. Brengen onze experts nieuw lood aan op de schoorsteen, dan is deze weer jarenlang beschermd. Ook het schoorsteenvegen voeren wij dan uit. Onze professionals gaan hierbij altijd zorgvuldig en vakkundig te werk, met oog voor uw wensen.

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

schoorsteen-onderhoud

Schoorsteen renovatie

Ook voor uw schoorsteen renovatie en onderhoud in Ammerzoden staan wij voor u klaar. Een onderhoudsbeurt kan uw schoorsteen werkelijk goed doen. Door deze opnieuw te voegen en de bovenplaat te vernieuwen, kan uw schoorsteen er weer jaren tegenaan. Wij bieden tevens de opties om uw schoorsteen te laten impregneren en algen te laten verwijderen, alsmede het schoorsteenvegen te verzorgen.

Schoorsteen kappen

Bij het onderhoud of de renovatie van uw schoorsteen, kunt u tevens kiezen uit schoorsteenkappen en toebehoren. Zo behoud u een goede ventilatie van de schoorsteen en is deze het beste bestand tegen regenbuien en vogelnesten. De volgende kappen kunnen wij u voor uw schoorsteen in Ammerzoden bieden:

  • Kraaienkap
  • Regenkap
  • Firemaster
  • Rotorvent
  • Aspirotor

Weet u al welke kap u gaat kiezen voor het onderhoud of de renovatie van uw schoorsteen? Onze experts voorzien u graag van een persoonlijk advies.

schoorsteen-reparatie

Schakel ons in voor uw schoorsteen in Ammerzoden

Wenst u uw schoorsteen in Ammerzoden te vernieuwen door middel van renovatie of onderhoud? Ook voor schoorsteenvegen en het impregneren van uw schoorsteen, kunt u contact opnemen met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Bel vandaag nog naar: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij zullen uw schoorsteen in Ammerzoden dan snel van onderhoud of een renovatie voorzien.