• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Schoorsteen Aalburg

Onderhoud en renovatie voor uw schoorsteen in Aalburg

Uw schoorsteen in Aalburg van perfect onderhoud of een renovatie voorzien? Dan kan Van Gulik Dak en Totaalonderhoud waar vakwerk leveren. Dit komt doordat wij ruim 10 jaar ervaring in huis hebben, waardoor wij over veel expertise beschikken. En wist u al dat u ons 24/7 kan inzetten? Wij zijn zeer flexibel. Of u ons nu belt voor schoorsteenvegen, onderhoud of een renovatie. Wij waarborgen kwaliteit en gaan niet weg voordat u geheel tevreden bent met de afgeronde klus. Bel voor meer informatie omtrent onderhoud of een renovatie van uw schoorsteen in Aalburg.

Hoogwaardige kwaliteit

Wanneer wij uw schoorsteen in Aalburg van onderhoud of een renovatie voorzien, kunt u altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u onze professionals inzetten om de bovenplaat van de schoorsteen te vernieuwen of de schoorsteen opnieuw te voegen. Tevens kunnen wij schoorsteenvegen, uw schoorsteen impregneren of algen verwijderen. Via deze wijze bieden wij totaalservice voor uw schoorsteen aan.

schoorsteen-onderhoud

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Dakbekleding

Het lood vernieuwen

Het lood vernieuwen van uw schoorsteen in Aalburg hebben onze professionals zo gedaan. De reden dat dit nodig is, betreft het feit dat de schoorsteen met de jaren steeds meer slijt. Wanneer u deze tijdig laat nakijken en van onderhoud of een renovatie voorziet, zullen lekkages niet snel optreden. Maak daarom ook de keuze voor onze experts om uw lood geheel te vernieuwen. Wij leveren een topresultaat, waardoor u nog jarenlang van uw schoorsteen in Aalburg geniet.

Kap voor uw schoorsteen

Een kap voor uw schoorsteen biedt veel bescherming. U zorgt er hiermee voor dat uw schoorsteen in Aalburg van een goede ventilatie blijft voorzien. Een kap beschermt de schoorsteen tevens tegen regenval en vogelnesten. Kiest u voor een schoorsteenkap, dan brengen wij deze op een vakkundige wijze aan. U kunt bij Van Gulik Dak en Totaalonderhoud kiezen uit de volgende kappen:

  • Rotorvent
  • Regenkap
  • Aspirotor
  • Kraaienkap
  • Firemaster

Elke kap heeft zo haar eigen beschermende kenmerken. Wenst u meer informatie? Vraag onze adviseur om een persoonlijk advies.

schoorsteen-reparatie

Bel nu voor uw schoorsteen in Aalburg

Wilt u ons voor uw schoorsteen in Aalburg inschakelen? Omdat deze renovatie, onderhoud of schoorsteenvegen behoeft? Of wenst u meer informatie? Bel dan direct Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. U neemt contact op middels: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Uw schoorsteen in Aalburg wordt dan snel onder handen genomen door onze experts.