• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Dakreparatie met spoed

Onze dakdekkers met spoed inschakelen

Heeft u met spoed een dakdekker nodig die verstand heeft van dakreparatie? Bel dan snel naar Van Gulik Onderhoud. U kunt ons 24/7 bereiken en flexibel inzetten. Met onze ruim 10 jaar ervaring, zijn wij experts op het gebied van dakreparaties. Tijdens het uitvoeren van een reparatie aan het dak zoeken we de beschadigingen op en herstellen we deze meteen voor u. Zo wordt schade aan uw dak zo goed mogelijk voorkomen. Onze vakmannen vertrekken niet voordat uw dakreparatie zorgvuldig geplaatst is en u tevreden bent. Laat uw dak repareren door ons.

Hoe ontstaat schade aan het dak?

Het uitvoeren van een dak reparatie is noodzakelijk op het moment dat u te maken krijgt met beschadigingen. Deze beschadigingen ontstaan vaak tijdens een storm of harde regenbui, waarbij takken en steentjes tegen de dakbedekking aanslaan. Het gevolg hiervan is schade. Ook kan er beschadiging aan het dak ontstaan als het al enkele jaren oud is. Een dakreparatie biedt de oplossing! Wij helpen u daar graag mee. We sporen de oorzaak op en zorgen ervoor dat uw dak netjes gerepareerd wordt.

dakreparatie

Met spoed een dakdekker nodig?

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Wanneer is er dakreparatie nodig?

Het dak van uw woning wordt dag in dag uit blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Niet gek dus dat u het dak kunt zien als één van de meest kwetsbare plekken van uw woning. Indien er sprake is van schade aan uw dak, is de kans op een lekkage groot. Ga in dat geval direct over tot dakreparatie. Doe dit ook wanneer er bijvoorbeeld een of meerdere dakpannen missen. Uw dak loopt hierdoor namelijk een verhoogde kans op schade. Stel dak reparatie vooral niet uit, want de problemen kunnen hierdoor namelijk alleen nog maar groter worden.

dakreparatie

Laat uw dakreparatie uitvoeren door een dakdekker

De dakbedekking van uw woning is erg kwetsbaar, zeker als uw dak al enige jaren op uw dak zit. Heeft u te maken met lekkage onder uw dakbedekking? Schakel dan ons dakdekkers is die gespecialiseerd zijn in dakreparatie. Wij sporen de oorzaak op en zorgen ervoor dat uw dak netjes gerepareerd wordt. Het repareren en onderhouden van een hellend of plat dak behoort ook tot onze specialisaties.

Zet onze dakdekkers met spoed in

Heeft u een dakreparatie met spoed nodig? En wilt u er zeker van zijn dat dit ook op professionele wijze gebeurt? Bel dan Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. U kunt ons bereiken via: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Onze dakdekkers komen dan met spoed naar uw woning toe en verhelpen u.