• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Zaltbommel (De Vergt)

Snel van uw lekkageschade in Zaltbommel (De Vergt) af

Nu een daklekkage in Zaltbommel (De Vergt)? Bel snel Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikken over meer dan 10 jaar ervaring. Onze professionals leveren altijd vakwerk af. Wij gaan dan ook niet weg voordat uw probleem is opgelost. 100% tevredenheid is onze missie, waarbij wij ook uw wensen waarborgen. Zet ons in voor spoedklussen zoals stormschade of lekkageschade. Wilt u snel uw lekkageschade in Zaltbommel (De Vergt) laten verhelpen? Neem dan direct contact met ons op.

Uw daklekkage aangeven

Wanneer een daklekkage in Zaltbommel (De Vergt) aan de orde is, kunt u deze snel bij ons aangeven. Bij spoedklussen zoals lekkageschade of stormschade, kunt u ons 24/7 inschakelen. Binnen 24 uur na het melden van uw daklekkage, bekijken wij snel ter plaatse waar de precieze schade is. Dit kan middels een camera inspectie, zodat gebreken snel ontdekt worden. Hierna wordt uw dak vakkundig en snel hersteld. Zo zit u straks weer droog in uw eigen huis.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Waterschade

Bij een daklekkage in Zaltbommel (De Vergt) is doorgaans ook waterschade aan de orde. En dat is zeer ongewenst. Wij zijn spoedig bij u om het lek te detecteren, waarbij wanneer nodig ook foto’s van de lekkage worden gemaakt. Ter plekke bieden wij een offerte van de geconstateerde lekkage aan. Dit stuk kunt u aan uw verzekering overleggen, indien u met een verzekeringskwestie te maken heeft. Na een akkoord van u, zullen wij de lekkageschade snel verhelpen.

lekkage
stormschade

Stormschade

Heeft u te maken met stormschade in Zaltbommel (De Vergt) doordat zich een hevige storm heeft voltrokken? Ook dan is het van belang direct contact op te nemen met onze ervaren professionals. Wij zullen spoedig bij u langskomen om uw dak van een uitgebreide inspectie te voorzien. Wellicht heeft u een daklekkage of een ander gebrek. Na de detectie van de schade, zullen wij de stormschade teniet doen.

Bel nu voor uw daklekkage in Zaltbommel (De Vergt)

Wilt u uw daklekkage in Zaltbommel (De Vergt) direct laten verhelpen? Heeft u te maken met stormschade of lekkageschade? Dan zijn dit spoedklussen waar u meteen Van Gulik Dak en Totaalonderhoud voor kunt inschakelen. Bel snel naar: 085-0703426. Of mail via: info@vangulikonderhoud.nl. Wij laten met spoed een professional langskomen voor uw daklekkage in Zaltbommel (De Vergt).