• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Waalwijk

Uw lekkageschade in Waalwijk snel verleden tijd

Uw daklekkage in Waalwijk snel verhelpen? Met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud is deze snel verleden tijd. Dit komt doordat wij 24/7 flexibel inzetbaar zijn. Ook kunt u rekenen op ruim 10 jaar ervaring, waardoor wij inmiddels experts in ons vakgebied zijn. Voordat uw daklekkage opgelost is, zullen onze vakmannen niet vertrekken. Optimale tevredenheid is ons streven. Zet ons meteen voor spoedklussen zoals stormschade of lekkageschade in Waalwijk in. Bel met onze experts!

Melding van daklekkage

En melding van daklekkage in Waalwijk is eenvoudig en snel gedaan. Dit doet u per telefoon, waarmee u ons 24/7 kunt bereiken. Ook voor uw lekkageschade of stormschade. Wij komen vervolgens binnen 24 uur naar u toe om de bron van de lekkage en de eventuele schade vast te stellen. Vaak wordt hier camera inspectie voor ingezet. Hiermee kunnen we de schade snel detecteren. Nadat wij dit gedaan hebben, wordt uw daklekkage direct en volgens de gestelde eisen verholpen. Zo heeft u hier straks geen omkijken meer naar.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Stormschade

Heeft u met stormschade in Waalwijk te maken? Dan is het aan te raden om ook dan contact op te nemen met onze experts. Zij zijn dan snel ter plaatse voor een dakinspectie. Een daklekkage wordt zo snel ontdekt, of een ander lek in uw woning. Op een zorgvuldige wijze wordt de hoeveelheid schade vastgesteld. Hierop zullen onze experts de stormschade op een vakkundige wijze aanpakken. Dit zonder verdere schade aan uw dak in Waalwijk aan te brengen.

stormschade
lekkage

Veel waterschade

Veel waterschade kan ontstaan zijn door een daklekkage. Heeft u hier in Waalwijk mee te maken, dan moet u dit zo spoedig mogelijk zien op te lossen. Zo ontstaat er geen verdere schade. Zet u ons voor deze spoedklussen in, dan komen wij snel naar uw woning voor een lekdetectie. Wij maken hierbij ook foto’s van de aangetroffen lekkageschade. Hierop stellen wij een offerte voor de waterschade op. Deze kunt u aan uw verzekering aanbieden wanneer u met een verzekeringskwestie te maken heeft. Vervolgens wordt uw waterschade in Waalwijk snel door onze professionals verholpen.

Schakel ons voor uw daklekkage in Waalwijk in

Direct een daklekkage in Waalwijk laten verhelpen door Van Gulik Dak en Totaalonderhoud? Of is er sprake van lekkageschade of stormschade? Neem dan snel contact op met onze experts, zodat wij deze spoedklussen meteen kunnen uitvoeren. Bel: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Uw daklekkage in Waalwijk nemen wij dan spoedig onder handen.