• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Vlijmen

Lekkageschade in Vlijmen snel verholpen

Uw daklekkage in Vlijmen snel oplossen? Met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud is de klus zo geklaard. Wij zijn 24/7 bereikbaar en flexibel in te schakelen. En wist u dat wij over meer dan 10 jaar ervaring beschikken? Wat onze experts kenmerkt, is dat zij hoogwaardig vakwerk leveren. Wij gaan niet de deur uit voordat u 100% tevreden bent en de daklekkage verholpen is. U kunt ons ook inzetten voor spoedklussen zoals lekkageschade of stormschade. Zet onze professionals direct voor uw daklekkage in Vlijmen.

Melding van daklekkage doen

Melding van daklekkage in Vlijmen doet u eenvoudig en snel, daar u ons 24/7 kunt bereiken voor stormschade of lekkageschade. Binnen 24 uur is onze expert ter plaatse voor het bekijken van uw schade. Door een camera inspectie in te zetten, kunnen we de bron van de daklekkage snel detecteren. Na de lekdetectie, herstellen wij de daklekkage zorgvuldig en snel. Dit volgens de gestelde eisen, waarbij wij rekening houden met uw wensen.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Stevige stormschade

Heeft u stevige stormschade in Vlijmen? Ook dan is het inzetten van onze professionals zeer aan te raden. Belt u ons, dan zijn wij snel ter plaatse voor een dakinspectie. Misschien heeft u een daklekkage of bevindt het lek zich elders. Wanneer wij de oorzaak hebben achterhaald, zullen wij de stormschade geheel verhelpen. Hierbij kunt u er vanuit gaan dat er geen verdere schade aan uw dak veroorzaakt wordt.

stormschade
lekkage

Waterschade in Vlijmen

Waterschade gaat vaak hand in hand met een daklekkage. U dient deze schade zo snel mogelijk aan te laten pakken, zodat verdere schade binnen de perken blijft. Bij spoedklussen zoals deze, zullen wij altijd snel bij u langskomen om het lek op te sporen. Hierbij kunnen wij ook foto’s van de lekkageschade maken, zodat u hier beter zicht op heeft. Wij bieden u dan ook een offerte van de aangetroffen waterschade aan. Wanneer het gaat om een verzekeringskwestie, kunt u deze vervolgens aan uw verzekeraar aanbieden. Eenmaal akkoord met de offerte, zullen wij de waterschade in Vlijmen middels de gestelde eisen ongedaan maken.

Uw daklekkage in Vlijmen verhelpen? Neem contact op

Direct uw daklekkage in Vlijmen verhelpen? Of wilt u uw stormschade of lekkageschade ongedaan laten maken? Zet Van Gulik Dak en Totaalonderhoud voor deze spoedklussen in. Bel nu naar: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Uw daklekkage in Vlijmen wordt dan zo spoedig mogelijk door ons verholpen.