• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Maaspoort (Den Bosch)

Uw lekkageschade in Maaspoort (Den Bosch) snel verholpen

Daklekkage in Maaspoort (Den Bosch)? Dan biedt Van Gulik Dak en Totaalonderhoud de oplossing. Met onze ruim 10 jaar ervaring beschikken wij over de nodige expertise om uw daklekkage te verhelpen. Onze professionals vertrekken niet voordat de lekkage geheel is opgelost. Hierbij gaan wij altijd vakkundig te werk. Voor spoedklussen zoals stormschade of lekkageschade kunt u ons ook direct in Maaspoort (Den Bosch) inschakelen.

Uw daklekkage direct melden

Uw daklekkage in Maaspoort (Den Bosch) direct melden? Dan kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. Zo ook voor uw lekkageschade of stormschade. Binnen nog geen 24 uur zal een vakman naar u toekomen om de schade als de mogelijke bron van de daklekkage waar te nemen. Dit gebeurt vaak via een handige camera inspectie, waardoor wij hier direct zicht op hebben. Na het detecteren van de bron, wordt de daklekkage snel door onze vakman verholpen. Dit geheel professioneel en volgens de gestelde eisen.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Stormschade in uw woning

Niet alleen voor een daklekkage in Maaspoort (Den Bosch) kunt u bij ons terecht. Ook bij stormschade zijn wij snel ter plaatse. Wij zullen een uitgebreide dakinspectie uitvoeren, waarbij een eventuele daklekkage of andere schade snel ontdekt wordt. Dit doen wij altijd op een zorgvuldige wijze. Onze experts zullen vervolgens de stormschade op een vakkundige wijze ongedaan maken. Zo is uw dak straks weer zo goed als nieuw.

stormschade
lekkage

Waterschade

Bij waterschade zult u doorgaans met een daklekkage te maken hebben. Voorkom ergere schade en zet direct een professional in voor dit vervelende probleem. Wij komen graag voor zulk soort spoedklussen naar u toe, waarbij het lek snel gedetecteerd wordt. Ook maken wij foto’s van de lekkageschade en wordt een offerte aan u overlegd. Deze kunt u, indien het een verzekeringskwestie betreft, overhandigen aan uw verzekeraar. Indien u akkoord bent met de offerte, zal de waterschade in uw woning in Maaspoort (Den Bosch) meteen worden aangepakt.

Bel ons voor uw daklekkage in Maaspoort (Den Bosch)

Wilt u uw daklekkage in Maaspoort (Den Bosch) laten verhelpen door professionals? Bel dan snel naar Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Dit kunt u tevens bij lekkageschade of stormschade doen, door te bellen voor deze spoedklussen naar: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij zorgen ervoor dat uw daklekkage in Maaspoort (Den Bosch) snel tot het verleden behoort.