• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Kerkdriel

Uw lekkageschade in Kerkdriel snel aangepakt

Nu een daklekkage in Kerkdriel? Bel dan direct Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. U kunt ons 24/7 bereiken, waardoor wij flexibel inzetbaar zijn. Ons bedrijf beschikt over ruim 10 jaar ervaring. Kenmerkend voor onze professionals is dat deze echt vakwerk afleveren. 100% tevredenheid is altijd ons streven. Wij vertrekken dan ook niet voordat de daklekkage verholpen is. Zet ons meteen in voor spoedklussen zoals stormschade of lekkageschade. Neem vanuit Kerkdriel direct contact op met onze expert.

Meld uw daklekkage

Uw daklekkage in Kerkdriel kunt u direct bij ons melden. Wij zijn 24/7 inzetbaar voor spoedklussen zoals lekkageschade of stormschade. Binnen 24 uur na uw melding, komt onze expert bij uw langs om de schade te bekijken. Deze kunnen wij snel ontdekken door het gebruik van een camera inspectie. Zodoende zullen wij de daklekkage snel herstellen. Dit doen wij altijd op een snelle doch zorgvuldige wijze, waarbij wij uw wensen in acht nemen.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Stormschade in Kerkdriel

Heeft het gestormd in Kerkdriel en heeft u nu te maken met stormschade? Het beste neemt u dan contact op met onze professionals. Wij komen dan spoedig bij u langs voor een dakinspectie. Het kan zijn dat er sprake is van een daklekkage of ander lek. Na het zorgvuldig achterhalen van de oorzaak, wordt de stormschade vakkundig verholpen. Dit zonder verdere schade te veroorzaken aan uw dak.

stormschade
lekkage

Waterschade

Waterschade is vaak een gevolg van een daklekkage. Deze schade dient u zo snel mogelijk te laten verhelpen om verdere schade te beperken. Bij deze spoedklussen zullen wij altijd snel aantreden om het lek te detecteren. Er worden dan indien nodig ook foto’s van de lekkage gemaakt. Ter plaatse bieden wij u een offerte van de geconstateerde waterschade. Indien het een verzekeringskwestie betreft, kunt u de offerte aan uw verzekering aanbieden. Bent u akkoord met de offerte, dan wordt de lekkageschade bij u in Kerkdriel volgens de hiervoor geldende eisen verholpen.

Uw daklekkage in Kerkdriel oplossen? Neem contact op

Snel uw daklekkage in Kerkdriel oplossen? Of heeft u te maken met stormschade of lekkageschade? Neem voor deze spoedklussen direct contact op met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. U kunt bellen naar: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Uw daklekkage in Kerkdriel nemen wij dan snel in vakkundige handen.