• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Hedel

Uw lekkageschade in Hedel snel opgelost

U heeft een Daklekkage in Hedel? Dan moet u bij Van Gulik Dak en Totaalonderhoud zijn. De reden? Wij bieden 24/7 service en ruim 10 jaar ervaring. Wij hebben dan ook professionals in dienst die echt vakwerk leveren. Voordat uw probleem is opgelost, zullen wij niet vertrekken. Wij garanderen u altijd 100% tevredenheid, waarbij uw wensen centraal staan. U kunt ons direct voor spoedklussen zoals lekkageschade of stormschade inschakelen. Zet onze expert in Hedel in en neem direct contact met ons op.

Melding van daklekkage doen

Wilt u een daklekkage in Hedel melden? Dan kunt u deze direct bij ons aangeven. Wij zijn voor spoedklussen zoals stormschade of lekkageschade 24/7 inzetbaar. Wij zullen, binnen 24 uur na uw melding, de daklekkage en precieze schade ter plekke bekijken. Het lek wordt door middel van een camera inspectie snel ontdekt. Vervolgens wordt uw dak weer in ere hersteld, waardoor u er weer droog bijzit.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Waterschade

Ook waterschade zien wij bij een daklekkage in Hedel vaak terug. Dit dient zo snel mogelijk verholpen te worden in verband met verdere schade. Wij zijn bij spoedklussen zoals deze snel ter plaatse om het lek te detecteren. Hierbij maken wij ook foto’s van de lekkage wanneer nodig. Er zal u ter plekke een offerte worden aangeboden van de geconstateerde daklekkage. De offerte kunt u vervolgens aan uw verzekering aanbieden, wanneer het een verzekeringskwestie betreft. Bent u akkoord met de offerte, dan verhelpen wij de lekkageschade geheel volgens de gestelde eisen.

lekkage
stormschade

Stormschade

Last van stormschade? Ook wanneer er een hevige storm in Hedel is geweest en u nu schade heeft, kunt u het beste direct contact opnemen met onze experts. Wij komen dan snel bij u langs om uw dak te inspecteren. Het kan zijn dat u te maken heeft met een daklekkage of een ander lek. Na het achterhalen van de oorzaak, zullen wij de stormschade in zijn geheel verhelpen. Dit doen wij altijd op een vakkundige wijze.

Bel snel voor uw daklekkage in Hedel

Direct uw daklekkage in Hedel oplossen? Of wenst u lekkageschade of stormschade te laten verhelpen? Bel dan snel voor deze spoedklussen naar Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Dit doet u via: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Wij zorgen vervolgens voor een vakkundige afhandeling van uw daklekkage in Hedel.