• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Drunen

Lekkageschade in Drunen verhelpen wij direct

Een daklekkage in Drunen snel oplossen? Bel Van Gulik Dak en Totaalonderhoud direct. U kunt ons 24/7 voor uw probleem bereiken en flexibel inschakelen. Onze professionals hebben meer dan 10 jaar ervaring in huis, wat maakt dat vakwerk u gegarandeerd is. Ook gaan wij niet weg eer uw daklekkage is opgelost. Wij gaan altijd voor optimale tevredenheid. Wilt u ons direct voor spoedklussen zoals lekkageschade of stormschade inzetten? Neem dan vanuit Drunen contact met ons op.

Daklekkage in Drunen melden

Uw daklekkage in Drunen kunt u direct bij ons melden. Wij zijn telefonisch 24/7 te bereiken. Dit geldt tevens voor stormschade of lekkageschade. Binnen 24 uur komen onze experts naar u toe om de bron en de schade vast te stellen. Dit gebeurt doorgaans middels een camera inspectie, zodat de lekkage snel wordt gedetecteerd.
Na de lekdetectie, zullen wij de daklekkage geheel volgens de eisen verhelpen, zodat u er straks weer droog bijzit.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Stormschade

Is er stormschade aan de orde in uw woning in Drunen? Dan kunnen wij, wanneer u ons belt, snel ter plaatse komen voor een dakinspectie. Zo kan er sprake zijn van een daklekkage of een ander lek. Onze professionals stellen de schade zorgvuldig vast. Vervolgens zal de stormschade op een vakkundige wijze opgelost worden. Onze experts zorgen er hierbij ook voor dat er geen verdere schade aan uw dak in Drunen zal ontstaan.

stormschade
lekkage

Waterschade in Drunen

Bij waterschade is er vaak sprake van een daklekkage. Indien u hier in Drunen mee te maken heeft, is het zaak de schade zo snel mogelijk aan te pakken. Dit zorgt ervoor dat de schade zich niet uitbreidt. Wanneer u ons voor zulke spoedklussen inschakelt, komen wij altijd snel naar u toe om een lekdetectie uit te voeren. Hierbij worden tevens foto’s van de lekkageschade gemaakt. Zodoende zullen wij een offerte van de waterschade voor u opstellen. Indien u verzekerd bent, kunt u deze aan uw verzekering aanbieden. Nadat u akkoord bent, zullen wij de waterschade in Drunen snel oplossen.

Zet ons nu voor uw daklekkage in Drunen in

Wilt u uw daklekkage in Drunen direct laten oplossen door onze professionals? Wenst u stormschade of een daklekkage te laten verhelpen? Bel dan vandaag nog voor uw spoedklussen met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Dit doet u via: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Uw daklekkage in Drunen wordt dan spoedig verholpen!