• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Ammerzoden

Uw lekkage schade in Ammerzoden snel verholpen

Heeft u een daklekkage in Ammerzoden? Bel dan direct van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en bieden 24/7 service. Of u nu een koophuis of bedrijf bezit, wij staan voor u klaar. Professioneel vakwerk is wat ons kenmerkt. Dit betekent dat wij niet vertrekken voordat uw probleem is opgelost en u 100% tevreden bent. Uw wensen zijn ons hoogste belang. U kunt ons inschakelen voor spoedklussen, zoals lekkage schade en stormschade. Direct lekkageschade in Ammerzoden melden? Neem contact op met onze professionals!

Uw daklekkage melden

Uw daklekkage in Ammerzoden bij ons melden is eenvoudig en snel gedaan. Wanneer u te maken heeft met spoedklussen, zoals stormschade of lekkage schade, staan wij 24/7 voor u klaar. Binnen 24 uur na uw melding komen wij ter plaatse om te bekijken waar de schade zich bevindt. Dit kan door middel van een camera inspectie zijn, waardoor wij het gebrek snel opsporen. Vervolgens zullen wij snel en vakkundig uw dak herstellen. Dit geheel zonder andere schade te veroorzaken.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Waterschade

Indien u een daklekkage in Ammerzoden heeft, is er veelal sprake van waterschade. En dat is heel vervelend. Wij komen snel bij u langs om het lek op te sporen, en maken indien nodig ook foto’s van de lekkage. Aldaar zullen wij u een offerte aanbieden van de geconstateerde lekkage. Deze kunt u bij uw verzekering aanbieden, wanneer er sprake is van een verzekeringskwestie. Bent u akkoord met de offerte, dan verhelpen wij de lekkage schade op een professionele wijze.

lekkage
stormschade

Stormschade

Het heeft hevig gestormd in Ammerzoden en als gevolg daarvan heeft u nu stormschade. Neem ook in dit geval contact op met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Wij komen dan spoedig bij u langs om uw dak grondig te inspecteren. Er kan namelijk sprake zijn van een daklekkage of een ander probleem. Hebben wij de schade gedetecteerd, dan zullen wij de stormschade direct ongedaan maken.

Zet ons voor uw daklekkage in Ammerzoden in

Heeft u nu een daklekkage in Ammerzoden? Is er sprake van lekkage schade of stormschade? Neem voor deze spoedklussen direct contact op met Van Gulik Dak en Totaalonderhoud. Dit kunt u doen door te bellen naar: 085-0703426. Of mail via: info@vangulikonderhoud.nl. Wij sturen dan met spoed een expert om uw daklekkage in Ammerzoden te verhelpen!