• 24/7 service
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Expert en professioneel
  • Gegarandeerd tevredenheid
  • Camera inspectie (inspectie voor schoorsteen)

Daklekkage Aalburg

Wij rekenen af met uw lekkageschade in Aalburg

Snel van uw lekkage in Aalburg af? Van Gulik Dak en Totaalonderhoud zorgt hiervoor. Hoe? Doordat wij 24/7 in te schakelen zijn. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en staan bekend als ware experts in ons vakgebied. Onze vakmannen gaan niet weg voordat zij uw daklekkage op een professionele wijze hebben opgelost. U kunt ons ook meteen inschakelen voor spoedklussen zoals lekkageschade of stormschade. Neem direct contact met ons op vanuit Aalburg.

Meld uw daklekkage

Meld uw daklekkage in Aalburg direct als u hier snel vanaf wilt. U kunt ons telefonisch 24/7 bereiken. Dit geldt eveneens voor stormschade of lekkageschade. Binnen 24 uur zullen onze experts naar u toekomen om de bron van de lekkage, alsmede de schade, vast te stellen. Dit doen wij vaak middels een camera inspectie. Deze handige oplossing geeft ons snel zicht op de bron. Na een zorgvuldige detectie, wordt uw daklekkage meteen volgens de actuele eisen opgelost. U heeft hier straks dan ook geen zorgen meer om.

Dakbekleding

Gratis dakinspectie aanvragen

Dak en Totaal Onderhoud van Gulik staat voor een uitstekende service, kwaliteit en dat allemaal tegen
een betaalbare prijs. Vraag nu een gratis dakinspectie aan.

Ik heb stormschade

Heeft u stormschade? Ook dan kunt u onze experts het beste snel in Aalburg inzetten. Zij zullen vervolgens naar u toekomen voor een uitvoerige dakinspectie. We kunnen een eventuele daklekkage of ander lek zo snel ontdekken. De schade wordt altijd op een zorgvuldige wijze vastgesteld. Hierop zal onze professional uw stormschade op een vakkundige manier verhelpen. Hierbij wordt er geen verdere schade aan uw dak toegebracht.

stormschade
lekkage

Ik heb waterschade

Waterschade vloeit vaak voort uit een daklekkage. Wanneer dit het geval is in Aalburg, dan is het raadzaam dit direct aan te laten pakken. Dit voorkomt ergere schade. Voor zulke spoedklussen komen wij graag naar uw woning toe om het lek te detecteren. Hierbij maken wij foto’s van de lekkageschade en voorzien wij u van een offerte. Deze is overlegbaar aan uw verzekeraar, indien het een verzekeringskwestie betreft. Na uw akkoord, wordt de waterschade in uw woning in Aalburg direct verholpen.

Zet ons nu voor uw daklekkage in Aalburg in

Uw daklekkage in Aalburg direct laten verhelpen? Dan is Van Gulik Dak en Totaalonderhoud u snel van dienst. Ook bij stormschade of lekkageschade. Neem direct contact op met onze professionals voor deze spoedklussen middels: 085-0703426. Of mail naar: info@vangulikonderhoud.nl. Uw daklekkage in Aalburg is dan spoedig verleden tijd.